Myymälä käynnistelee toimintaansa

Hoitolan yhteydessä toimii pienimuotoinen myymälä, joka keskittyy pääasiassa kotiapteekkituotteisiin, koiranruokaan ja -herkkuihin sekä peteihin ja leluihin. Myymälässä saavat poiketa muutkin kuin hoitolan asiakkaat, mutta varsinaiset aukioloajat astuvat voimaan vasta kesällä 2022. Kesään asti myymälässä asioimisesta sekä hoitolan tiloihin tutustumisesta on sovittava erikseen.

Tea Mellin
040 501 0538 
tea@teambullheads.fiMeiltä saa Happy Dogin kuiva- ja märkäruuat sekä herkut ja oheistuotteet. HD valikoitui meidän hyllyymme puhtaasti siksi, että omat koirani ovat syöneet kyseistä ruokaa menestyksekkäästi jo yli 10 vuoden ajan. Happy Dogin laajasta valikoimasta on löytynyt sopiva ruoka niin aktiiviselle, sohvaperunalle kuin herkkävatsaiselle ja allergisellekin. Kysy lisää ja mietitään sopiva ruoka myös sinun koirallesi.

Myös Biofarmin tuotteet löytyvät hyllyistämme, koska ne on hyviksi, jopa korvaamattomiksi testattu oman laumamme käytössä. Biofarmilta löytyy apu niin löysään vatsaan, rähmiviin silmiin, nivelrikkoon kuin hammasterveyteenkin. Neuvon mielelläni sopivan tuotteen valinnassa.

Olen VIPstoren jälleenmyyjä, joten kauttani on mahdollisuus tilata ihanat VIPstoren tuotteet ilman toimituskuluja (ei tarhalementit ja kopit). Monia tuotteita, erityisesti luita, meiltä löytyy hyllyistämme aina.