Kotikoirat / pet dogs

Tältä sivulta löydät Team Bullheads Kennelin kotikoirat. Osa koirista on ollut kasvatuskäytössä ja osaa ei ole eikä tulla koskaan kasvatukseen käyttämään.

 • Teddy

  "Teddy" Estigney
  DOB 15.7.2009, Belarus

  knees 0/0
  no heart murmur
  eyes clear of hederitary cataract (gene tested)

  KoiraNet: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI34531/13&R=101

  Teddy asuu kotonamme. Teddy on A-pentueemme ylpeä isä, mutta tätä nykyä jo palliton poika. Teddyllä todettiin alkava kaihi vasemmassa silmässä sen ollessa nelivuotias. Geenitestin perusteella kaihi ei ole perinnöllinen. En kuitenkaan halunnut tieten tahtoen ottaa riskiä ja teettää Teddyllä useita pentueita vain katsoakseni pitääkö geenitestin tulos paikaansa. Lisäksi Teddyn on helpompi elää suuressa narttulaummassa ilman kiusauksia. Teddy onkin laumamme "hoitaja", joka pesee ja hoivaa narttujaan päivittäin. Aya on isänsä suurin fani ja nämä kaksi ovatkin erottamaton kaksikko ja luonteiltaan hyvin samanlaiset. Teddy toimii myöskin laumamme opettajana, joka opastaa, koulii ja näyttää uusille tulokkaille niiden paikan laumassa. Martta on koiristamme ainoa, jonka tahtoon myös Teddy taipuu.

 • Matilda

  "Matilda" Small-Heros Fanna Finlandia
  DOB 20.12.2011, Hungary

  knees 0/0
  no heart mur mur
  clear eyes

  KoiraNet: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI16511%2F13&R=101

  Matilda asuu kotonamme. Matilda on pieni, pippurinen ja varsin hurmaava narttu. Matildan olen jättänyt pois kasvatuskäytöstä sen liian lyhyen kuonon, huonohkon hengityksen ja suuhun mahtumattoman kielen takia. Edellä mainitsemani piirteet ovat voimistuneet Matildan iän myötä. Ne eivät häiritse merkittävästi sen elämää, mutta koen etteivät ne ole jalostuskoiralle toivottavia ominaisuuksia. Muuten Matilda on ollut terve kuin pukki. Luonteeltaan Tilda on hyvin mielenkiintoinen ja vähän jopa ristiriitainen tapaus. Matilda rakastaa yli kaiken ihmisiä, erityisesti lapsia, mutta koirista se ei niin välitä. Matilda on kuin laumamme pieni paimenkoira, joka yrittää pitää koko porukan kasassa samalla vaatien sitä käyttäytymään. Kutsummekin Matildaa laumamme poliisiksi.

 • Lissu

  "Lissu" Susan Hinton De Lleno Barro
  DOB 21.5.2013, Spain

  knees 1/1
  no heart murmur
  eyes Distichiasis

  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI16915/14&R=101

  Lissu on C-pentueemme äiti, joka on siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen.

 • Tahvo

  "Tahvo" La Buffo Bully Di-Dzhey
  DOB 22.3.2014, Russia

  knees 0/0
  no heart murmur
  clear eyes
  hips E/D
  back:
  IDD2 (aste 2, keskivaikea), K-luku: K4
  VA3 (aste 3, keskivaikea)
  SP2 (aste 2, selkeä)
  LTV0 (normaali)

  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI47790/14&R=101

  Tahvo on E-pentueemme Esterin iskä ja on siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen. Pentue jäi Tahvon ainoaksi sen E-lonkan takia ja nyt Tahvo vietteleekin lupsakkoja "eläkepäiviään" jälkikasvunsa kanssa touhuten.